Pakkelabels fra Smart Labels

Spar penge og køb pakkelabels fra Post Danmark online med en Smart Aftale

Online Pakkelabels billigt, nemt og hurtigt

Opret en Smart-aftale og du er i gang!
Smart Labels er en service for erhvervsdrivende. Du skal derfor have et CVR nr. for at kunne gøre brug af vores service.

Vi har udviklet et billigt, enkelt og nemt online-forsendelsessystem, som du kan benytte på vores hjemmeside til at udskrive labels med.

Alt hvad du skal bruge for at printe pakkelabels er en computer, en almindelig printer med A4-papir samt en Smart-konto.

Du kan hurtigt oprette din Smart-aftale ved at trykke på menuen “Tilmeld Gratis” og udfylde informationerne. Vi vil herefter vende tilbage til jer indenfor 24 timer.

Hvis I har mange ordrer i jeres webshop, og vil i have mulighed for nemt at printe fx alle dagens bestillinger på én gang. Har vi udviklet et webshop-modul som let kan integreres i din webplatform, her kan dine kunder nemt og bekvemt bestemme, hvor de vil hente pakken.

Vi vil sikre, at du kan tilbyde dine kunder billige leveringsmuligheder i din webshop. Vores service er dermed kun få klik væk, når du har kunder i webshoppen.

Masser af fordele

  • Det er gratis
  • Det er nemt, enkelt og hurtigt
  • Blandt Danmarks billigste priser
  • God, jordnær og personlig service
  • Udskriv pakkelabels direkte fra hjemmesiden
  • Hvad venter du på? Opret en gratis Smart-aftale i dag!

Billige pakkelabels – Opret gratis bruger her

Det skal være nemt, det skal være hurtigt og det skal være billigt. Smart Labels er en 100% gratis service til virksomhedsejere.

Opret en 100% gratis Smart-Aftale

Opret en gratis Smart-aftale og få billig forsendelsespriser fra dag 1.

Log ind på smartlabels.dk og udskriv pakkelabel online

Log ind med dit brugerid og adgangskode på smartlabels.dk og udskriv en pakke labels.

Vi har gjort det nemmere at udskrive pakkelabels ved gratis at benytte vores online forsendelsessystem Det eneste man behøver er en computer og en almindelig printer med A-4 papir.

Man kan spare tid på ordrehåndtering ved at integrere Smart-Modul på webshop-integration.

Fordele ved integration er:

a) Lad kunderne vælge udleveringssteder ved checkud. På den måde kan der tilbydes billigere fragt og kunderne behøver ikke være hjemme. Det kan også bare være en pakke “uden udbringning” i stedet for at kunden skal vælge leveringsstedet. Det kan vi p.t. tilbyde til PrestaShop, Magento og WooCommerce.

b) Det bliver muligt at lave labels direkte fra jeres shop. Dvs at man ikke skal indtaste modtagerens oplysningerne selv, men i stedet bare trykke på en knap for at udskrive alle pakkelabels.

Vi har fået udviklet en special løsning i samarbejde med Smart Send og til en fordelagtigt pris. Vi kan tilbyde 20% rabat på abonnementet og 50% rabat på opsætningen. Så sætter vi alt op for vores kunder. Første måned er gratis. Det er muligt at læse mere om modulet på www.smartsend.dk

Indlever din pakke til Post Danmark

Kom pakkelabelen på din pakke og indlevere din pakke til Post Danmark. Ved indlevering af forsendelser bliver der genereret et track and trace nummer som du og dine kunder modtager på mail og sms.

Pakken er afsendt

Din pakke bliver nu distribueret af post Danmark som sikrer dig at alle dine forsendelser er forsikret og leveres med dag til dag levering. Du kan nu følge din pakke med Track and Trace funktionen på SmartLabels.dk.

Modtager får tilsendt SMS/E-mail

Såfremt det du har sat flueben i SMS og E-mail, bliver der sendt en SMS og en E-mail til modtageren med Track and Trace nummer, samt en bekræftelse på at pakken er afsendt.

Betaling for pakkelabels

Som kunde modtager du i slutningen af måneden en samlet faktura. På den måde slipper du for at skulle foretage en betaling, hver gang du laver en pakkelabel.

BEMÆRK: Du betaler altså kun for de pakkelabels du bruger. Når du har udskrevet en pakkelabel, koster det dig ikke en krone, før du har benyttet pakkelabelen til at sende din pakke via PostDanmark.

Du behøver derfor ikke at bekymre dig, hvis du får lavet en pakkelabel forkert eller hvis den skal “annulleres”.

Pakkelabels fra 35 kr.

Vi har udspecificeret vores priser, så du altid ved præcis hvad du betaler. Vores priser på pakkelabels er blandt Danmarks absolut billigste.

Se priser for pakkeforsendelser

Kom godt i gang

Vi har lavet en lille “kom godt i gang”-guide til som guider dig step-by-step gennem køb af online pakkelabels samt hele den enkle procedure.

Få billig fragt til din webshop

Spor din pakke

Du har nu mulighed for at spore alle pakker sendt med Smart Labels. Få oplyst den aktuelle forsendelsesstatus gennem Track and Trace.

Find ud af hvor din pakke befinder sig